20 octombrie 2009

Tendintele moderne ale acestei toamne.





"In toamna anului 2009 expresia frumusetii pune accent pe semnificatia profunda a feminitatii caracterizata prin rafinament, complexitate. Contrastul superb al nuantelor pastelate luminoase, al nuantelor palide translucide si atonurilor accentuate inchise creaza o imagine moderna romantica, inspirata din trecut. Paleta gingasa de culori este reprezentata de nuante fermecatoare de roz, mov si fructe de padure."

Jamie Ross, Director Creativ "Doneger Group", consultant Mary Kay in trenduri si sursa principala a tendintelor globale de marketing in vanzarea cu amanuntul si in industria modei.

Pentru o privire expresiva alegeti nuantele feminine din paleta fardurilor pulbere de la Mary Kay!


Veti fi intotdeauna moderna gratie formulei noi usoare a fardului pulbere cu o textura pudroasa, care se aplica lejer si uniform pe pleoape, conferindu-le o stralucire suava. Aplicatorul comod permite fixarea cantitatii necesare de fard accentuand frumusetea ochilor si oferind privirii o stralucire fina.
"Matase roz", "Dantela mov" si "Casmir"-acestea sunt nuantele fardurilor de ochi la moda din toamna aceasta!

Desigur, cum de am uitat de obrajiori!Trebuie sa fie rumeori, dar discreti! Trei nuante
fermecatoare si rezistente intr-o singura paleta superba care incape perfect in portfard sau pur si simplu singura in cutiuta sa, vor oferi obrajilor o nuanta rumena fina si radianta.

Dar cum sa lipseasca rujul din gentuta unei femei? Stiati ce se poarta in toamna asta?

Noile nuante de rujuri de la Mary Kay vor completa imaginea in una romantica si incantatoare. Nuanta noua de roz a rujului "Vis de ajur" si nuanta intensa "Lux de catifea"vor redescoperi noi aspecte ale stilului tau!
Daruieste si buzelor tale o ingrijire excelenta! Culoare rezistenta, aplicare lejera si protectie contra actiunii nefaste a mediului ambiant gratie vitaminei E si a derivatelor vitaminei C.












Produse Mary Kay: cosmeticemarykay@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu