31 octombrie 2009

Acneea, bat-o vina!


Problema acneei este cunoscuta femeilor de orice varsta.Una din cauzele aparitiei acneei este sebumul secretat de glandele sebacee situate in dermul pielii.Glandele sebacee elimina prin pori sebumul epitelial care constituie un hidratant natural al pileii. In cazul pielii predispuse spre inflamatii sebumul epitelial se aduna in pori blocati cu particule ale pielii moarte.Aparitia acneei pe piele este rezultatul unui proces prin care pielea incearca sa se vindece.
Acneea poate fi rezultatul unor procese hormonale(pubertate, ciclul menstrual, sarcina si menopauza),al ereditatii sau al altor factori, cum ar fi, de exemplu, supraoboseala, greutatile fizice sau suprairitarea, ceea ce duce la producerea intensa a sebumului epitelial. Ce nu poate fi considerata, insa, cauza aparitiei acneei? Iata doar cateva din cele mai raspandite mituri.

Mituri despre acnee.

Cauza aparitiei acneei-nerespectarea igienii? Fals!

Este o afirmatie gresita. Acneea este una din cele mai comune boli ale pielii provocate, in primiul rand, de factori interni ai pielii; de aceea ea poate aparea la fiecare si nu din vina cuiva.

Pielea grasa cauzeaza aparitia acneei? Fals!

Aparitia acneei este cauzata de producerea excesiva a sebumului epitelial in glandele sebacee. Stratul superior al pielii poate fi atat uscat cat si gras. Ingrijind pielea predispusa acneei se recomanda a utiliza produse degresate,noncomedogenice pe baza de apa.

Ciocolata, produsele prajite si grase provoaca aparitia acneei? Fals.

Este incorect. Conform Academiei Dermatologice americane "Cercetarile stiintifice multilaterale nu au stabuilit legatura dintre dieta si aparitia acneei".

Cate dintre femei nu se confrunta cu aceasta problema?! Sau de ce trebuie sa asteptam? Imi face o deosebita placere sa va prezint Sistemul Acne Mary Kay!
Sistemul Acne reprezinta o abordare complexa in ingrijirea pielii cu utilizarea acidului salicilic de 2%,care inlatura eficient inflamatiile existente si previne aparitia acneei. Formula noua curata porii si inlatura surplusul sebumului epitelial, atenueaza inflamatiile rosii de pe suprafata
pielii, conferindu-i un aspect stralucitor si sanatos. Toate cele trei produse contin extracte vegetale calmante de Salcie Canadiana, iarba neagra si radacina de brusture.

Iata care sunt pasii sistemului Acne Mary Kay:

1.Solutia purificatoare antiacneica.

Aceasta solutie transparenta, care curata rapid si eficient porii, se transforma intr-o spuma moale, contribuind la inlaturarea excesului de sebum epitelial. Se spala usor si impiedica acumularea particulelor pielii moarte in pori, prevenind aparitia acneei.







2.Serul antiacneic de curatare a porilor.

Acest ser translucid si matasos ajuta la purificarea pielii, uscand inflamatiile si prevenind aparitia altora.
Formula eficienta se aplica usor si se absoarbe rapid in piele,ajutand la minimalizarea aparitiei punctelor negre si diminuand luciul gras al pielii.








3.Crema tratament antiacneica.
Se aplica
direct pe inflamatii,inlaturandu-le. Aceasta crema extrem de eficienta se absoarbe rapid si nu lasa urme pe piele.

Toate produsele Sistemului Acne se potrivesc pielii sensibile, nu contin adaosuri grase si aromatice,sunt noncomedogenice. Pentru a mentine nivelul necesar de hidratare a pielii, se foloseste crema hidratanta potrivita pielii dumneavoastra.

Cercetarile clinice ale noului Sistem Acne au demonstrat:
-in 3 zile s-au diminuat cu 50% inflamatiile acneice de pe suprafata pielii.
-in 4 saptamani s-au diminuat cu 67%inflamatiile acneice de pe suprafata pielii.
Folosind produsele antiacneice o perioada mai indelungata, pielea va straluci de sanatate si frumusete.

Pentru a face o proba in termen de 30 de zile, ati putea incerca



Mini sistemul Acne.Este ideal pentru acele persoane care nu vor sa faca investitii mari dintr-o data sau celor care calatoresc si pleaca des in deplasari, precum si celor care vor sa se incredinteze de eficacitatea produselor inainte de a procura sistemul in ambalaj mare.

Doriti sa va debarasati si de cosurile de pe corp?

Spray antiacneic pentru corp.

Acest spray contribuie eficient la inlaturarea cosurilor pe tot corpul, pe umeri,pe spate, pe piept si pe picioare, se usuca repede, iar flaconul comod poate fi intors in diferite directii, ceea ce permite aplicarea produsului chiar si in locurile cele mai greu accesibile. Gratie combinatiei acidului salicilic de 2% cu componentele vegetale de salcie canadiana, iarba de mare si radacina de brusture cu proprietati calmante sparayul patrunde in porii astupati, inlatura surplusul de sebum epitelial contribuind la regenerarea pielii si diminuarea inflamatiilor de piele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu