12 noiembrie 2009

Sarut, femeie, mana ta!

Mainile femeii intotdeauna au fost considerate divine. Numai ele stiu sa mangaie gingas un copilas, numai ele stiu sa atinga tandru chipul iubitului. Dar, din pacate, anume mainile noastre ne tradeaza crud varsta, daca nu avem grija de ele. Si cel mai trist lucru este ca si cele mai hranitoare si emoliente creme folosite regulat, tot nu vor da rezultate. Atunci ce este de facut? Cea mai sigura metoda este aplicarea cremelor incadrate intr-un sistem.

Sistemul de ingrijire a mainilor "Satin Hands" Mary Kay - iata ce ne trebuie pentru a avea manusite de catifea! Sistemul este o metoda eficienta si care da rezultate imediate pentru a avea o piele sanatoasa, tanara si frumoasa.

Pielea mainilor este foarte subtire si nu contine straturi de grasimi. Si cu toate astea, anume mainile sunt cele mai expuse la factorii nocivi din exterior: vant, soare, ger, diversi detergenti si inalbitori. Viata mainilor noastre nu este una dintre cele mai usoare si noi le ingrijim tot mai putin in comparatie cu tenul. Ne aducem aminte sa mai punem o crema pe ele atunci cand simtim discomfort sau cand avem pielea foarte uscata.
Imbatranirea pielii este un proces natural, biologic. Dar este in puterea noastra sa influentam asupra intensitatii acestiu proces. Si pentru asta ar trebui sa invatam corect sa ingrijim mainile pentru a le avea mereu gingase si frumoase.
Setul pentru îngrijirea mâinilor „Satin Hands” este un sistem compus din 3 etape, care permite de a păstra pielea mâinilor tânără şi netedă. Asemenea altor sisteme create de compania Mary Kay®, setul Satin Hands confirmă încă o dată eficienţa unei abordări sistemice şi profesionale de îngrijire a pielii.
Setul "Satin Hands" include Crema de noapte extra-emolientă, Gelul-scrub pentru mâini 2-în-1 şi Crema de maini.

1.Crema de noapte extra-emolienta.
Aceasta crema de o culoare roz intens este foarte emolienta. Ea contine uleiuri minerale, ceara de albini si inmoaie foarte bine pielea uscata, de asemenea netezeste micile riduri de deasupra pielii si pregateste pielea pentru o exfoliere mai delicata. Pentru persoanele cu tenul uscat o pot folosi pe noapte, dar batuta cu putina apa. Crema extra-emolienta se mai poate aplica si pe zonele mai uscate ale corpului cum sunt: coatele, genunchii, calcaile. Atunci cand avem mainile foarte, foarte uscate, aplicam crema pe maini intr-un strat mai generos si ne punem niste manusi de bumbac si le lasam peste noapte. Rezultatul este uluitor.

2.Gelul-scrub 2-in-1.
Gelul-scrub contine gel de curatare si scrub-ul, care contine faina din sambure de piersica, ce exfoliaza delicat celulele moarte ale pielii. Acesta se aplica imediat peste crema de noapte extraemolienta si se maseaza bine pe ambele parti ale mainilor si printre degete. Apoi se spala cu apa calduta si se usuca. Aceata procedura se face de 2 ori pe saptamana.

3.Crema hidratanta.
Dupa ce am urmat primii doi pasi, se aplica crema hidratanta, care serveste drept o manusa protectoare fata de factorii nocivi din exterior. Intra foarte usor in piele si pielea mainilor ramane foarte catifelata.

Si acum dupa ce ati respectat toti cei trei pasi, puteti sa intindeti manusita cu incredere la auzul cuvintelor "Sarut mana! " .



Un comentariu:

  1. Salutare,

    In primul rand iti voi spune "La multi ani!" si sa fii iubita si adorata de cei trei barbati din viata ta!

    In al doilea rand vreau sa mentionez ca mi-a placut articolul!

    Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere