14 ianuarie 2010

Daruiti-va tinerete!

Ser regenerant+C TimeWise Mary Kay

In fiecare zi pielea dumneavoastră este supusă stresului,inclusiv influenței nefaste a mediului ambiant, fumului de țigară, razelor ultraviolete. Toți acești factori cauzează apariția radicalilor liberi. Daunele repetate pricinuite de către radicalii liberi duc la inrăutățirea stării pielii și imbătranirea prematură a acesteia. Avem insă o noutate excelentă pentru dumneavoastră! Unul dintre cei mai buni antioxidanți, care inhibă eficient influența distrugătore a radicalilor liberi, este vitamina C.

Tenul dumneavoastra pierde din elasaticitate ? Serul regenerant +C TimeWise® va va ajuta. Formula serului este imbogatita cu antioxidanti si ingrediente care stimuleaza secretia Colagenului nou si preintimpina distrugerea celui deja existent.

In compozitia Serului regenerant + C TimeWise® de asemenea intra substante care mentin elastina si proteinele ce asigura un ten stralucitor si sanatos .
Efectul ? Este evident . Conturul fetei este bine desenat, iar pielea arata intinsa, elastica si ferma.

Cum actioneaza serul?
Serul regenerant + C TimeWise® contine ingrediente cunsocute prin capacitatea lor de a favoriza si de a mentine elaborarea de fibre de colagen si elastina.
Complexul bogat in astfel de substante include extract de rodie , extract de pruna kakadu un antioxidant foarte puternic folosit de mii de ani de aborigenii din Australia, contine 3000 mg vit C la 100 g fruct , de 50 de ori mai mult decat intr-o portocala!!!
Este singurul fruct de pe planeta cu un asemenea continut de vitamina C!,
extract de fructe Kamu-Kamu ( contin 50 % vit C), fruct crescut în pădurile Amazoniei din Peru, al doilea fruct conform nivelului de vitamina C, pe care îl conţine,visina Acerola (foarte bogata in vitamina C , 100 gr visine pot contine de la 1500-5000 mlg vit .C comparativ cu 100gr.portocala –50 mlg vit .C) , coacaza neagra si extract din arborele de Argan, arbore secular ce creste in special in sudul Marocului si utilizat pentru numeroasele virtuti in cosmetica, uleiul de Argan, uleiul cel mai rar din lume: pentru a obtine un litru de ulei, este necesara productia a circa 6 arbori Argania Spinosa .Studiile stiintifice au demonstrat ca uleiul de Argan contine un mare procent de acizi nesaturati si de vitamina E ce ii confera proprietati hidratante, nutritive si protective contra agresiunilor externe. Previne uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii si reconstruieste filmul hidrolipidic. Bogat in antioxidanti, daca este folosit constant, neutralizeaza radicalii liberi si atenueaza in consecinta ridurile.
Sursele naturale de vitamina C preintampina actiunea nefasta a radicalilor liberi.

Cum se foloseste?

Folosirea concomitenta a Serului regenerant si "Setul Fermecat" va deveni o sursa bogata de energie in lupta cu timpul .
Pentru o singura aplicare este necesar sa folositi o doza din 3 apasari pe aplicator.
Fiecare flacon(7 ml fiecare) este perceput pentru folosire timp de o saptamina dimineata si seara. Se potriveste pentru toate tipurile de ten.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu