7 februarie 2010

Iarna avem nevoie de o hidratare suplimentara!

Iata ca luna lui Faurar aduce din nou zapada multa, vant si ger naprasnic. De aceea m-am gandit ca tocmai acum este momentul sa discutam si despre produsele suplimentare de hidratare a tenului pentru un asemenea anotimp.
Mary Kay a devansat lumea cosmetologiei gratie elaborarii produselor suplimentare de hranire si hidratare a pielii. Toate aceste produse au trecut testarile clinice, ele nu provoaca alergii sau iritatii si sunt noncomedogenice.

Crema intens hidratanta pentru ten uscat Mary Kay.

Este o crema de o culoare roz deschis si poseda o aroma discreta. Este potrivita pentru persoanele cu ten sensibil si uscat.
Crema intens hidratanta pentru ten uscat Mary Kay hidrateaza si hraneste tenul timp de 10 ore,
reface echilibrul natural de hidratare al pielii, stimuleaza elaborarea de catre piele a propriilor lipide(grasimi), inlatura rapid senzatia de uscaciune, reda elasticitate si fermitate pielii.

Ingredientele esentiale:

Complex de glicerina care contribiue la pastrarea nivelului optim de hidratare al pielii
Extract de alge marine. Acest complex de componente hidratante capatat din adancurile marii, datorita proprietatilor intens hidratante, ofera pielii catifelare si elasticitate.
Uleiul semintelor ierburilor de camp contine acizi grasi ca acidul linoleic si acidul linolenic care normalizeaza structura lipidelor epidermice ale pielii.
Tocoferol(vitamina E)numita si vitamina tineretii si a sanatatii controleaza sintetizarea radicalilor liberi.
Microelemente (minerale)ce participa la schimbul celular, hranesc si protejeaza pielea de actiunea factorilor nocivi si a razelor ultraviolete.
Mod de aplicare:crema intens hidratanta pentru ten uscat Mary Kay se aplica de doua ori pe zi-dimineata si seara ca produs independent de hidratare sau ca o hidratare suplimentara in cadrul sistemelor TimeWise si Ingrijirea clasica de baza a pileii, dupa etapa de hidratare.

Gel degresat intens hidratant pentru ten normal si gras Mary Kay.

Este un gel fin si lejer de culoarea levanticii. Se absoarbe momentan. Poseda o aroma discreta. A trecut testarile clinice la alergeni. Se recomanda pentru piele normala, grasa si sensibila.
Gelul hidrateaza intens pe o durata de 10 ore, restabileste echilibrul natural de umiditate a pielii, stimuleaza schimbul de substante in celulele pielii, minimalizeaza sintetizarea de grasime, are efect calmant si regenerant. Pe parcursul intregii zile pielea ramane curata , proaspata si mata.

Ingrediente esentiale:

Aminoacizi cu actiune de hidratare , care imbunatatesc starea pielii si care stimuleaza metabolismul celular ce incetinesc procesul de imbatranire.
Exctractul de ceai verde are o proprietate pronuntata de antioxidant contribuie la mentinerea tonusului si elasticitatii pielii.
Extract de alge marine
Tocoferol(vitaminaE)
Gelul intens hidratant se aplica dupa etapa de hidratare.

Crema nutritiva avansata de renovare a nivelului de hidratare Mary Kay.

O crema fina, matasoasa si emolienta, ce nu contine adaosuri aromatice. Noncomedogenica. Contine lipozomi, care contribuie la patrunderea umiditatii in piele. Reconstituie lipidele din tesuturile intercelulare, mareste capacitatea pielea de a mentine imiditatea. Creaza un strat protector care impiedica evaporarea umiditatii, confera pielii fermitate si elasticitate.

Ingrediente de baza:

Fosfolipide - componente naturale care sintetizeaza lipozomi. Elementele cheie ale fosfolipidelor sunt acizii grasi care intr-un mod firesc maresc capacitatea pielii de a-si mentine nivelul de umiditate.
Tocoferol(vitaminaE)- ingredient care protejeaza pielea de actiunea radicalilor liberi.
Pantenol-substanta fortifianta care catifileaza pielea.
Proteina de grau-substanta care hidrateaza, netezeste tenul, inlatura senzatia de uscaciune si de strangere a pileii.
Ulei hibrid de sofran-ulei natural care hidrateaza pielea.
Alantoina-are un efect calmant asupra pileii.
Crema nutritiva avansata de renovare a nivelului de hidratare Mary Kay se foloseste dimineata si seara pana la aplicarea cremei de hidratare sau dimineata inaintea aplicarii fondului de ten. Aceasta crema, de asemenea, reprezinta un produs minunat pentru ingrijirea decolteului si pielii din jurul gatului.

Crema de noapte extra-emolienta Mary Kay.

Crema de culoare roz are o consistenta foarte grasa cu efect de hidratare, semitransparenta, usor parfumata. Conceputa special pentru tenul uscat.
Ea creaza un strat protector invizibil care impiedica pierderea umiditatii. Asigura tenului uscat o protectie suplimentara impotriva actiunii factorilor externi nocivi. Mentine echilibrul biologic natural al substantelor din structura pielii, restabileste echilibrul natural de hidratare in zonele uscate ale tenului. Controleaza nivelul de hidratare in orice conditii climaterice. Hidrateaza perfect pielea uscata din zonele coatelor, genunchilor si a talpilor.

Ingrediente de baza:

Uleiuri minerale-substante cu efect emolient care creaza un strat protector, ce impiedica pierderea umiditatii.
Glicerida hidrogenata de soia-aliaj natural cu efect emolient, actioneaza ca un produs fortifiant si hidratant.
Ceara de albini-produs de origine naturala, adunat din fagurii de miere, care confera elasticitate.

Pentru a hidrata pielea, udati fata cu apa calduta, apoi aplicati o cantitate mica de crema pe fata si gat. La fel se procedeaza pentru a hidrata si alte zone ale corpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu