17 aprilie 2010

NOU!Setul de pedichiura Mary Kay-un deliciu pentru piciorusele noastre!


Alintati-va piciorusele cu cu o noua ingrijire complexa pentru pielea picioarelor si a talpilor. Setul de pedichiura nu doar va ingriji pielea, dar si va va darui o dispozitie excelenta pentru intreaga zi!
Procedura SPA relaxanta cu aroma de rozmarin si menta poate fi efectuata acum si in conditii de casa.
Menta restabileste fortele si invioreaza. Rozmarinul scoate eficient oboseala, imbunatateste circulatia sanguina, reda energie si ridica starea emotionala.
Setul este compus din:
-Solutie relaxanta pentru bai si picioare (88ml)
-Balsam emolient pentru picioare (85g)
-Perie pentru picioare


Iata ordinea utilizarii setului de pedichiura:

Pasul1. INMUIERE.

Umpleti baita pentru picioare cu apa calda (apa trebuie sa ajunga pana la nivelul gleznelor) . Dizolvati putina solutie relaxanta in apa calda, agitati pana la aparitia spumei si inmuiati picioarele. Peste 15 minute pielea talpilor se va inmuia. Stergeti bine picioarele cu un prosop uscat.

Pasul 2. EXFOLIERE.
Prelucrati talpile cu peria pentru picioare pentru a exfolia pielea inasprita.

Pasul 3. HIDRATARE.
Clatiti picioarele, stegeti-le bine si aplicati pe pielea uscata cu miscari de masare Balsamul emolient pentru picioare.

Alintati piciorusele dumneavoastra cu o pedichiura frumoasa de primavara. Cu setul de pedichiura de la Mary Kay acest lucru va va rapi doar cateva minute, iar drept rezultat veti vedea cum vi se ridica tonusul, mersul devine mai usor, iar picioarele "vor prinde aripi" !

Pret Set Pedichiura-119 RON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu