6 august 2010

Cucereste dintr-o privire!

Esti intotdeauna in pas cu ultimile tendinte ale modei? Atunci cu siguranta noile farduri de pleoape si creion de ochi in duet de la Mary Kay te vor ajuta sa creezi in doar cateva clipe o imagine demna de podium. Acum esti gata sa cuceresti dintr-o singura privire!
Fardul de pleoape si creion de ochi dublu imbina perfect doua produse in unul singur. Fardul cremos si fin se aplica lejer si confera ochilor o nuanta frumoasa cu sclipire fina, iar creionul de ochi moale evidentiaza conturul ochilor. Puteti folosi fardul de pleoape si creionul de ochi dublu impreuna cu fardurile cu minerale Mary
Kay. Ambalajul produsului este prevazut la ambele capete cu indicatoare ale culorii, ceea ce ne permite sa-l gasim usor in trusa noastra de cosmetice.

Avantajele fardului de pleoape si creion dublu:

-formula rezistenta la apa, care se inlatura excelent cu ajutorul demachiantului degresat de ochi.

-se aplica lejer si nu se risipeste in decursul zilei.

-formula sa este imbogatita cu vitamina A, antioxidant eficient, extract de jojoba, care face pielea moale si neteda, extract de aloe de Barbados, care stimuleaza procesul de regenerare a celulelor pielii, precum si vitamina E, antioxidant excelent cu efect emolient (doar in componenta fardului).

-testat la reactii alergice, potrivit chiar si purtatorilor de lentile de contact.

-4 combinatii de culori oferite se vor potrivi tuturor indiferent de tonul pielii, culoarea parului si culoarea ochilor.

-comod pentru calatorii, deoarece este foarte compact si imbina in sine 2 produse necesare pentru machiajul ochilor.

Cele 4 nuante sunt: "Mocca", "Perla Roz", "Jungla insorita", "Bali azuriu".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu